O nama

Zdraviji.ba je besplatni online servis stvoren sa ciljem unapređenja kvalitete Vašeg zdravlja.

Potragu za rješenjem zdravstvenih problema često nismo znali odakle započeti. Tada bi preporuku i savjet za doktora ili medicinsku ustanovu tražili od rodbine, prijatelja ili kolega. Potvrdu preporuka provjeravali bi online, na portalima, forumima i web stranicama sa medicinskim sadržajem.

Naš online servis sadrži prvu, jedinstvenu i najveću bazu zdravstvenih radnika i ustanova u Bosni i Hercegovini. Doktora ili ustanovu (privatnu ili javnu) je sada brzo i jednostavno moguće potražiti po različitim kriterijima – lokaciji, djelatnosti, specijalizaciji ili imenu/nazivu.


Ordinacije, klinike, bolnice, prakse, pa čak i apoteke ili prodavnice, moguće je jednostavno pronaći u bazi ustanova a odlazak kod dermatologa, stomatologa, ginekologa ili ortopeda nikada nije bio jednostavniji i brži.

Profili ustanova ili zdravstvenih radnika sadrže sve bitne informacije i omogućavaju posjetiocima da brzo ostvare kontakt, saznaju lokaciju, prikupe dodatne informacije i pogledaju kako su drugi korisnici ocijenili njihove usluge.

Zdravstveni radnici i ustanove se mogu besplatno prijaviti i ostaviti svoje podatke. Tako kreiraju profile koji su online dostupni svim posjetiocima servisa zdraviji.ba.

Relevantne sadržaje i članke smjestili smo u rubriku Dijagnoze gdje savjetima vezanim za teme zdravlja i rješavanje tegoba dajemo dodatnu vrijednost.

Zdraviji.ba nudi brze, pouzdane i tačne informacije, preporuke i savjete - online spajamo pacijente i doktore u svrhu unapređenja Vašeg zdravlja.

Budite i Vi zdraviji.ba